Tokom COVID-19 pojavljuje se kao često postavljano pitanje, zašto bismo trebali odabrati tursku kolonjsku vodu?

Na tržištu su dostupni desetine proizvoda kako bismo se zaštitili od Covid-19. Odabir pouzdanih među njima pruža zaštitu.

Turska kolonjska voda koja se u svojoj formuli razlikuje od mirisa s visokim udjelom alkohola pruža zaštitu protiv Covid-19.

Turska kolonjska voda s visokim udjelom alkohola u ovom kontekstu obavlja istu ulogu kao i dezinfekciono sredstvo. Odgovor na pitanje zašto bismo trebali odabrati kolonjsku vodu možete pronaći u našem povezanom članku. Na taj način Covid-19 mjerama možete dodati novu i mirisnu opciju.

Štiti li turska kolonjska voda od Covid-19?

Zahvaljujući visokom udjelu alkohola u svojoj formuli, turska kolonjska voda uništava viruse i bakterije sa naših ruku. Stoga možemo zaključiti da za higijenu i dezinfekciona sredstva i kolonjska voda imaju isti zadatak. U ovom trenutku pitanje pronalazi i odgovor zašto bismo trebali odabrati kolonjsku vodu.

Primarni motiv korištenja turske kolonjske vode je njen osvježavajući i budni učinak na vaše tijelo koji ostavlja osjećaj hlađenja i ugodnih mirisa. Osim svog osvježavajućeg učinka, pruža zaštitu od virusa i bakterija koje možemo dobiti dodirnutim površinama.

Kombinacija ovih stavki čini tursku kolonjsku vodu nezamjenjivim predmetom koji bi posebno dame uvijek trebale nositi u torbi.

To je pristupačan parfem koji ujedno pruža sigurnost protiv Covid-19.

Kako koristiti tursku kolonjsku vodu protiv Covid-19?

Turska kolonjska voda je proizvod koji nema ograničenja upotrebe. To je proizvod pogodan za upotrebu u okruženjima u kojima ne možete doći do vode i sapuna, kada želite održavati higijenu ruku, ohladiti se kad vam je toplo ili osvježiti um.

Proizvod, koji osim širokog područja upotrebe omogućava i jednostavnu dostupnost, prodaja raste iz dana u dan.

Turskim kolonjskim markama

Odabir marke i mirisa među turskim kolonjskim vodama sa zaštitnim svojstvima vrši se na temelju svijesti o proizvodu.

EYÜP SABRI TUNCER vjerojatno je najpoznatija marka između istaknutih opcija među turskim kolonjskim markama. Ima jedinstvene mogućnosti mirisa kao i klasične poput klasičnog limuna, mandarine i lavande. U svojoj formuli sadrži denaturirani alkohol s visokim procentom i zaštitni je protiv Covid-19.

Kad to jednom doživite, shvatit ćete da je to savršen odgovor na pitanje zašto bismo trebali odabrati tursku kolonjsku vodu umjesto uobičajenog sredstva za dezinfekciju ruku.

Koje su vrste kolonjske vode?

Jednostavni za nošenje u torbi, mini kolonjske vode pružaju zaštitu svuda. Pakovanje kolonjske boce, koje ima osvežavajuću karakteristiku zahvaljujući mlaznici za raspršivanje, spas je naročito u letnjim mesecima. Bočice u obliku spreja i različiti mirisi koji pružaju osveženje bez uklanjanja maski stvaraju svež povetarac u vrelim letnjim danima. Kada su u pitanju kolonjske vode, padaju mi na pamet proizvodi sa mnogo različitih mirisa.

Među vrstama mirisa; ima prepoznatljive mirise poput klasičnog limuna, mandarine i okeana. Osim onih; Verbena i limun, japanski cvijet trešnje i jasmin su među najpoželjnijim izborima.

Još jedan odgovor na pitanje zašto bismo više voleli tursku kolonjsku vodu umesto dezinfekcionih sredstava za ruke je, turska kolonjska voda nudi različite alternative mirisima.

Važne odlike turske kolonjske vode

Najvažnija karakteristika koja razlikuje tursku kolonjsku vodu od parfemskih marki EAU de COLOGNE je visok sadržaj alkohola u njenoj formuli. Dok se EAU de COLOGNE zalaže za mirisnu vodu, turska kolonjska voda je zapravo mirisni alkohol koji se koristi za osveženje. Visok procenat alkohola čini tursku kolonjsku vodu pogodnim proizvodom za zaštitu od Covid-19.

Osvežavajuća turska kolonjska voda pruža umirujući efekat čim dođe u kontakt sa kožom. Visoki procenat alkohola u turskoj kolonjskoj vodi brzo isparava upijajući toplotu kože. Daje dodatnu hladnoću koži zahvaljujući isparavanju. Suština u njegovom sadržaju osigurava da prijatan miris ostane na našoj koži nakon upotrebe. 

Važan je kriterijum da turska kolonjska voda sadrži visok sadržaj alkohola. Pored toga, treba kupiti pouzdane i poznate marke. Kolonjska voda koja se obraća pažnjom na ove male tačke pruža visoku zaštitu od virusa. Proizvod, koji ima vrlo efikasno i umirujuće svojstvo, može se sigurno kupiti na poznatim tržištima.

Oštar miris kolonjske vode sa visokim sadržajem alkohola ima prepoznatljivu osobinu. Deluje kao sredstvo za dezinfekciju zahvaljujući alkoholu koji sadrži. Stoga turska kolonjska voda ima istu funkciju kao i sredstvo za dezinfekciju ruku. Biti pristupačnija opcija je jedna od njegovih prednosti u ovom smislu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *